25-7-2023 Saltlake city
938 N Main St, Farmington, UT 84025
25-7-23
Vroeg uit de veren, cabin opruimen, hondje aaien wat ineens aan kwam kwispelen (zonder staart trouwens) en hup hup naar Salt Lake City om de auto te laten checken. Das een ritje van 3,5 uur. Onderweg nog een keer getankt en een kop koffie gedronken die zo zoet was dat het glazuur van mijn tanden afviel.
Bij Hertz kregen we het advies om de auto te ruilen. Helaas voor ons (lees voor mij want Richard vond het wel prima zo) kregen we een kleinere auto. In Las Vegas hadden we bij de Gold Isle een mooie bak uitgekozen en hier wat het vechten om een auto. Er was bijna niets beschikbaar. Het was graag of niet, ook bij de Gols Isle stond niets leuks. Ook door mijn verhaal (zeuren) ja, maar wij kunnen er niets aan doen dat de auto stuk is, missen vakantiedagen, upgrade misschien…kreeg ik niet wat ik graag wilde hebben: een grote bak. We reden een Jeep Compass naar buiten die het prima doet maar veel kleiner is. Gevalletje jammer maar helaas.
We besloten om eerst naar de Ross te gaan. Hier verkopen ze merkkleding voor een schappelijke prijs. We hadden geluk dat het 55+ dinsdag was, dan krijgen senioren korting. We kochten voor 148 euro 3 jurken, 1 broek voor Rich, onderbroeken, 3 shirts, een vest en een trui, geen slechte vangst. Bij de Panda-express lieten we het ons goed smaken en namen de restjes mee voor vanavond.
Onze AirBnB had Fenna gevonden en is een lotje uit de loterij. Mensen verhuren hier hun caravan die achter het huis staat. We hebben een mooie veranda en kunnen lekker buiten zitten alhoewel met 37 graden dat wel een dingetje is. Maar een biertje erbij… wie doet ons wat.
Genoten van de verhalen en foto’s, wat een belevenis weer.
Ook nooit saai bij jullie. Lees weer graag mee nev de verhalen
Hoi Yvonne, wat een verhalen. Heerlijk om te lezen :-). Nog veel plezier!
Ah, hier lees ik dat het al opgelost is met de auto. Jammer dat ie een maatje kleiner is ;)
Wat een geweldig verhaal
Ach mam, een kleine amerikaanse auto? Bestaan die dan ;)
probeer eens wat knopjes boven het raam in het midden, wij hebben ooit een jeep gehuurd en kwamen er na 2 weken achter dat het dak open kon.
zo kun je nog eens echt binnendoor